Daar zijn we dan

BAMMMM.. FyXsio! Opeens bestaan we dan. Het is officieel. Er is een lange weg afgelegd met veel hindernissen, maar we zijn er. Nou ja, eigenlijk gaat het avontuur nu pas beginnen.

We openen een eigen fysiotherapiepraktijk en personal trainingsstudio!!

Spannend!? Ja, enorm spannend, maar eindelijk kunnen we laten zien dat we zoveel meer zijn dan alleen maar ‘de masseur’ of de man die een stukje tape aanlegt.

Ja, uiteraard doen we dit ook, maar we kunnen en willen zoveel meer doen met onze kennis over blessures, gezondheid en zeer belangrijk, preventie.

Dus niet alleen weer fit worden, maar vooral ook fit blijven!

Waar fysiotherapie jaren bestaan heeft uit het behandelen van symptomen, willen we nu echt in oplossingen gaan denken door het totaalplaatje aan te pakken.

“Nothing Changes if Nothing Changes”.

Het klinkt zo simpel, maar is zo waar!

Verder kijken dan die ene behandeling en kijken hoe we structureel kunnen komen tot de beste versie van jezelf. Vandaar ook de combinatie met Personal Training.

Er wordt al zoveel gesneden in de gezondheidszorg, dat we soms niet tot het resultaat kwamen waar de patiënt ons inzien wel recht op heeft. Nu kunnen we dat stapje extra wel gaan leveren.

We hopen hier aan de Schutstraat een plek te creëren om optimaal aan het totaalplaatje te kunnen werken, vanuit een holistische benadering. “Everthing is Connected”.

Onze eigen ruimte, met onze eigen visie en ideeën. Nouja, ‘onze’ !? Wij hebben veel gezonde discussies onderling en hebben in elkaar een partner gevonden om stevig mee te sparren. Soms letterlijk, soms figuurlijk, maar altijd met het doel om zo goed mogelijk de patiënt in kaart te brengen en te helpen.

We willen het anders doen, willen meer doen; extra service, extra aandacht, extra kwaliteit, verder ontwikkelen en alle ontwikkelingen direct in de praktijk kunnen brengen, ONZE praktijk.

Al met al een heel avontuur, met hopelijk veel mooie ontwikkelingen.

We zijn er klaar voor!

Alhoewel, BIJNA…Uiterlijk 01-05-2018 open!

Welkom!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *